Online uitreiking van iVRI-certificaat aan Ko Hartog B.V.

Op 7 mei reikte de Strategic Committee (SC) tijdens een digitaal overleg het iVRI-certificaat uit aan Edwin Henning en Martijn Verkade namens Ko Hartog Verkeerstechniek B.V. Het bedrijf had eerder alle vereiste testen succesvol uitgevoerd en daarmee aangetoond dat hun iVRI voldoet aan alle landelijk gestelde eisen.

In verband met de coronacrisis werd het een online uitreiking: de leden van de SC belden op afstand in, evenals Edwin Henning en Martijn Verkade die – op gepaste afstand van elkaar – in het kantoor van Ko Hartog B.V. in Heerhugowaard het certificaat, inclusief bloemen, in ontvangst namen. Met dit certificaat onderstreept de Strategic Committee dat de iVRI van Ko Hartog B.V. voldoet aan alle eisen. De voorzitter van de SC, Caspar de Jonge, sprak zijn grote waardering uit voor de geleverde prestatie en het behalen van dit resultaat.

Eind 2019 werden de eerste certificaten voor de intelligente verkeersregelinstallatie (iVRI) uitgereikt aan vijf bedrijven die iVRI-producten hebben ontwikkeld die voldoen aan landelijke standaarden en foutloos op straat functioneren. Voor zowel leveranciers als wegbeheerders biedt een iVRI-certificaat zekerheden omtrent kwaliteit en betrouwbaarheid.